Psihologii explică DE CE Dorin Chirtoacă mai nu a izbucnit în plâns în direct la TV: ”Are depresie”

Psihologii explică DE CE Dorin Chirtoacă mai nu a izbucnit în plâns în direct la TV: ”Are depresie”
colaj KanKan.md

Dorin Chirtoacă a fost surprins vinerea-trecută, în direct la TV, într-un moment emoțional. Primarul capitalei a fost laun pas să izbucnească în lacrimi în emisiunea înProfunzime, când a început să vorbească despre nunta cu Anișoara Loghin, dar și viața personală în general.

Un psiholog s-a dat cu părerea despre ieșirea lui Chirtoacă la TV, care pare să nu aibă nicio legătură cu relația cu Anișoara.

”Uneori, comunicând, fără să ne dăm seama putem afecta niște emoții interioare ale unor persoane. Când se adună lucruri negative, reacția uneori nu se lasă așteptată”, susține psihoterapeutul Angela Nicolaou, potrivit kp.md.

Dorin Chirtoacă, la un pas să izbucnească în LACRIMI în direct, când a vorbit despre Anișoara Loghin - VIDEO

captură video realitatealive.md / Pro TV

La fel, specialista crede că Dorin Chirtoacă nu suferă din dragoste, ci are alte probleme. ”Sentimentalismul, dorința de a plânge, dar și kilogramele în plus ar putea fi problema, ele explică starea de sănătate a acestuia, dar și afectează activitatea glandei tiroide. Tendința de a vărsa lacrimi a lui Chirtoacă poate fi cauzată nu atât de subiectul pe care l-a deschis jurnalista, cât de problemele de sănătate ale primarului. Dorin Chirtoacă este de construcție slab și înalt. Astfel de oameni sunt, de obicei, mai reci și nu atât de emoționali. Cel puțin așa era până acum Chirtoacă”, mai spune psihologul.

captură Pro TV Chișinău

captură Pro TV Chișinău

Primarul capitalei s-ar părea că trece printr-o perioadă stresantă acum. ”Orice stres, cât de mult nu ar dura, poate influența atât sănătatea psihologică, cât și cea fizică. Glanda tiroidă este afectată în acest caz prima, ea și provoacă dezechilibrul de hormoni din organism. În astfel de perioadă un om poate avea depresie și se poate depărta de oameni”, declară psihoterapeutul Angela Nicolaou, potrivit sursei citate anterior.

captură Pro TV Chișinău

captură Pro TV Chișinău

Întrebat vineri, în emisiune, când va avea loc nunta cu Anișoara Loghin, Dorin Chirtoacă a evitat să discute la acest subiect. Mai mult, el a spus că, deși a vrtu binele tuturor, s-ar putea ca cineva să aibă de suferit.

Tag: , , , , , , , , , , , , , ,