PROTEST la nunta lui Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin?! Un grup de tineri vor să meargă neinvitați la ceremonie

PROTEST la nunta lui Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin?! Un grup de tineri vor să meargă neinvitați la ceremonie
foto: Vip Magazin

Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin vor juca nunta în acest week-end. Pe 20 mai, cei doi se vor căsători, iar petrecerea va avea loc într-un restaurant de fițe din Parcul Valea Trandafirilor din capitală.

Totuși, pe lângă oaspeții aleși pe sprânceană, Dorin și Anișoara s-ar putea trezi și cu câteva zeci de persoane neinvitate, la nuntă. Un grup de tineri se pare că vor să organizeze un protest în fața restaurantului unde va avea loc nunta primarului și prezentatoarei de știri de la Pro TV.

”În atmosfera de sărbătoare pot fi ”uciși” mai ulți iepuri dintr-odată: solicitarea demisiei primarului general, demisia deputaților din Parlament, a unor miniștri și, după cum se pare, ”a celui mai important din Moldova”. Toate acțiunile vor avea loc în prezența mai multor ambasadori a țărilor democratice, ce va da o notă legitimă procedurii. Pentru blocarea restaurantului e nevoie de mai puțini oameni decât pentru blocarea unor edificii de stat sau a oficiilor demnitarilor”, se spune într-un mesaj postat pe Facebook.

 

Chiar dacă vor merge la nunta lui Chirtiacă și Loghin, care este un eveniment de familie, grupul de tineri vrea să organizeze un protest cu tentă politică.

Tag: , , , , , , , ,