Protest cu ÎMBRÂNCELI la Parlament! Protestatarii au spart ușa de la intrare - LIVE VIDEO, UPDATE

Protest cu ÎMBRÂNCELI la Parlament! Protestatarii au spart ușa de la intrare - LIVE VIDEO, UPDATE
Imagini în direct de pe RealitateaLive.md

Protest cu îmbrânceli și violențe la Parlament, după ce azi a fost învestit Guvernul ce va fi condus de Pavel Filip. Protestatarii au reușit să spargă ușa de la intrarea în Legislativ.

UPDATE: 21:45 A fost amânată depunerea jurământului noului cabinet de miniștri, scrie Realitatea.md.

UPDATE 21:30 Mihai Ghimpu, îmbrâncit și lovit cu pumnii în cap în fața Parlamentului de protestatarii adunați acolo. Detalii pe Realitatea.md.

UPDATE 20:30 Mai mulți protestatari care au intrat în Parlament încearcă să tragă polițiștii spre ieșire, oamenii legii se opun.

UPDATE 20:10 Protestatarii și polițiștii se îmbrâncesc chiar în sediul Parlamentului! Imagini în direct priviți mai jos!

UPDATE 20:00 Protestatarii au rupt cordonul de polițiști și de la a treia ușă a Parlamentului, astfel reușind să intre în sediul instituției de stat. Aceștia îi îmbrâncesc pe polițiști spre ieșire.

UPDATE 19:45 Protestatarii au trecut și de a doua ușă a Parlamentului.

UPDATE 19:40 În timp ce unii protestatari se încălzesc în fața Parlamentului (foto mai jos), alții au pătrus în incinta Legislativului și scot polițiștii afară. Totuși, unii dintre protestatari scandează ”Poliția, ieșiți afară!” și ”Nu loviți Poliția!”.

foto: Alex Alexis via Facebook

foto: Alex Alexis via Facebook

UPDATE 19:30 Protestatarii scot afară în îmbrânceli mai mulți polițiști. Din câte se pare, câteva persoane au reușit să pătrundă în incinta Parlamentului.

LIVE 1

Tag: , , , ,