Prințul William și Kate Middleton urmează să fie desemnați regele și regina Marii Britanii! Se prevede o ceremonie grandioasă de 100 de milioane de dolari – DETALII

Prințul William și Kate Middleton urmează să fie desemnați regele și regina Marii Britanii! Se prevede o ceremonie grandioasă de 100 de milioane de dolari – DETALII
Foto: goodhousekeeping.com

După ce britanicii au votat că îi preferă rege și regină pe prințul William și pe Kate Middleton și nu pe tatăl acestuia și mama lui vitregă Camilla Parker-Bowles, regina Elisabeta a II-a a fost de acord cu alegerea poporului și a început pregătirile pentru a-i ceda tronul nepotului ei mai mare.

Decizia fără precedent a familiei regale de a nu respecta linia normală a succesiunii la tron se pare că nu l-a deranjat foarte tare pe prințul Charles, care a fost, de asemenea, de acord cu decizia mamei lui, în ciuda obiecțiilor soției lui.

Charles susține că a văzut foarte bine cât de importantă este opinia publică după moartea tragică a prințesei Diana și a decis să respecte dorința poporului. 

Motivul care l-a determinat să facă acest lucru a fost și faptul că mariajul fiului lui, William, cu Kate Middleton și popularitatea acestora au adus un suflu nou și o imagine pozitivă familiei regale britanice.

Charles va fi al doilea membru al familiei regale care abdică în mai puțin de un secol, iar el are tot suportul reginei, cu atât mai mult cu cât soția lui, Camilla nu a fost niciodată iubită de britanici, mai ales din cauza aventurilor ei amoroase cu Charles, când acesta era căsătorit cu Lady Di, ceea ce a dus și la divorțul acestora, relatează libertatea.ro.

Foto: ziarelive.ro

Foto: ziarelive.ro

Kate Middleton este, pe de altă parte, iubită de presă și de public, și majoritatea britanicilor cred că este mult mai potrivită pentru postul de regină decât soacra ei. Ceremonia grandioasă de încoronare a acestora ce va avea costuri estimate la 100 de milioane de dolari și va fi cea mai mare de acest gen.

Foto: mondobridal.ro

Foto: mondobridal.ro

Deși Charles a fost de acord să-i cedeze tronul fiului său, acesta este foarte supărat pe faptul că William și Kate îl exclud din viața nepoților lui. Fiul Elisabetei a II-a se plângă că nu este lăsat că îi vadă pe micul prinț George și pe prințesa Charlotte de mama lui Kate Middleton, Carole, care este prea posesivă și stă în permanență cu copii, fiind o prezență nelipsită de la palatul Kensington, unde locuiesc aceștia.

Tag: , , , , , , ,