Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat bebelușul și au făcut publice primele imagini

Prima fotografie este una de grup. Ducii de Sussex stau așezați pe o canapea verde, iar micuțul proaspăt încreștinat în brațele mamei lui. Ei sunt încadrați de prinţul William şi soţia acestuia, Kate Middleton, şi prinţul Charles şi soţia acestuia, ducesa Camilla. Din fotografie nu lipseşte bunica maternă a lui Archie, Doria Ragland. Evenimentul a fost umbrit de absența reginei Elisabeta a II-a, care nu a participat pentru că avea un alt angajament oficial.

 

 
View image on Twitter
 
3,807 people are talking about this
 
 

 

 

Archie Mountbatten a purtat aceeași ținută cu care au fost îmbrăcați verişorii săi, prințul George, prințesa Charlotte şi prinţul Louis, copiii ducilor de Cambridge, când au fost botezați. Este vorba despre o replică din dantelă şi satin a rochiei pe care regina Victoria a comandat-o pentru botezul fiicei sale, prințesa Victoria, din 1841, devenită între timp ținuta oficială la botezurile membrilor familiei regale. Prea fragilă pentru a mai fi îmbrăcată în prezent, istorica piesă este conservată în arhivele familiei, dar, din 2008, o replică a acesteia, realizată integral manual, este disponibilă pentru noii moștenitori.

 

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al ducilor de Sussex, s-a născut pe 6 mai și este cel de-al optulea strănepot al reginei Marii Britanii.

Tag: