Primele imagini din videoclipul nou al Nataliei Gordienko la piesa scrisă de Irina Rimes, ”Cheia” - VIDEO

Primele imagini din videoclipul nou al Nataliei Gordienko la piesa scrisă de Irina Rimes, ”Cheia” - VIDEO colaj KanKan.md, Facebook

Natalia Gordienko tocmai a lansat teaserul videoclipului piesei ”Cheia”. Producția video va fi în alb-negru, iar lansarea va avea loc pe 21 martie 2017.

Piesa ”Cheia” a fost scrisă pentru Natalia de Irina Rimes, care are deja la activ mai multe melodii compuse pentru cântărețe importante din România și Moldova.

”Eroina baladei mele a luat înapoi cheiia inimii sale de la alesul infidel și a devenit stăpâna destinului său. Doar noi, avem dreptul să decidem individual, cine poate primi sau nu, cheia de la inima noastră. Dacă ai fost înșelată în iubire, nu dispera, din greșeli învățăm! După ce se închide o ușă, se deschide alta. Depinde doar de tine: ești gata sa o iei de la capăt? Noi nu avem stăpâni și ne aparținem doar nouă! Suneți gata să deschideți ușile destinului și să-i oferi cheile inimii tale celui, care are nevoie de tine? Eu acum deschid o astfel de ușă. Să vedem, ce va urma…, a scris Natalia Gordienko în descrierea teaserului, plasat pe Facebook.

Clipul piesei ”Cheia” a fost filmat în Rusia, de regizoarea Katy Sunnykova, care a făcut și videoclipul pentru o altă melodie a Nataliei Gordienko, ”ПЬЯНАЯ”.

Tag: , , , , , , , , , ,