Primele imagini cu Brad Pitt și Charlize Theron. Ce frumoși sunt împreună! FOTO

Brad Pitt și Charlize Theron au devenit subiectul preferat al tabloidelor după ce s-a aflat că cei doi formează un cuplu. Deși unele publicații susțin că cei doi sunt împreună de la Crăciun, cei doi au început o relație, de fapt, de acum șase luni.

Potrivit revistei People, Charlize și Brad s-au cunoscut anul trecut după ce au filmat împreună la o reclamă pentru ceasurile Breitling. Cei doi au participat la filmări alături de actorul Adam Driver, însă s-au plăcut imediat. În imaginile publicate din timpul pictorialului, cei doi actori apr să se simtă foarte bine unul în compania altuia, iar Brad o face pe Charlize să râdă copios.

Charlize Theron și Brad Pitt nu au confirmat relația

”Acum şase luni, au realizat un pictorial împreună. Aşa au petrecut timpul împreună.”, spune un martor despre întâlnirea celor doi.

Compania Breitling a făcut publice imagini de la filmări pe pagina lor de facebook încă din luna septembrie.

În plus, cei doia actori se pare că sunt și vecini. Casele lor sunt foarte apropiate. Cu toate acestea, Brad și Charlize nu au confirmat că formează un cuplu. De când s-a despărțit de Angelina Jolie, actorul a fost cuplat de presă cu mai multe femei celebre, însă nici un zvon nu s-a adeverit.

libertateapentrufemei.ro

Tag: