Primele fotografii de la nunta Mirandei Kerr cu fondatorul Snapchat. Rochia de mireasă e FABULOASĂ - FOTO

Primele fotografii de la nunta Mirandei Kerr cu fondatorul Snapchat. Rochia de mireasă e FABULOASĂ - FOTO colaj KanKan.md, Foto: one.ro, Instagram

Fostul îngeraș Victoria’s Secret, Miranda Kerr, în vârstă de 34 de ani şi miliardarul Evan Spiegel, fondatorul aplicației Snapchat, în vârstă de 27 de ani s-au căsătorit recent, într-un cadru restrâns și intim.

După o relație de doi ani, cei doi au decis să-şi unească destinele. Nunta a avut loc pe o proprietate pe care o dețin în Los Angeles şi aproximativ 40 de invitați au participat la eveniment unde a putut fi resimțit un aer vintage, în special datorită rochiei de mireasă spectaculoase pe care modelul a purtat-o.

Rochia de mireasă a fost inspirată de modelul pe care Grace Kelly l-a purtat în 1956 la nunta sa cu Prinţul Rainer de Monaco şi a fost creată de casa de modă Dior.

Such a magical day 😍❤️😍

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

”Obișnuiam să fiu mai sălbatică, un spirit liber și boem. Dar în această perioadă din viața mea, stilul meu s-a îndreptat către trecut. Sursele mele de inspirație au fost întotdeauna Grace Kelly, Audrey Hepburn şi bunica mea, care la vârsta de 80 de ani este foarte chic: poartă un pantalon frumos, o bluză albă, o eşarfă şi pantofi cu toc”, a spus Miranda Kerr potrivit one.ro.

✨❤️✨

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Averea lui Evan Spiegel, născut pe 4 iunie 1990 la Los Angeles, este estimată la peste 2 miliarde de dolari, potrivit ”Forbes”. Miranda Kerr, fostă ”înger” Victoria's Secret, a fost căsătorită cu actorul Orlando Bloom, de care a divorțat în 2013, după trei ani de căsnicie. Împreună au un fiu, Flynn, în vârstă de 5 ani.

🌸🌻🌺

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Tonight at the @sephora Superfoods VIB Rouge event for @koraorganics 😘

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Tag: , , , , ,