Prima apariție în PUBLIC a Taniei Cerga după o pauză lungă! Cât de mult s-a schimbat vedeta - FOTO

Prima apariție în PUBLIC a Taniei Cerga după o pauză lungă! Cât de mult s-a schimbat vedeta - FOTO Colaj: Kankan.md, Foto: Facebook

De aproape doi ani Tania Cerga a dispărut fără multe explicații din peisajul vieții mondene. N-a mai apărut la evenimente, nu s-a mai afișat la interviuri și nici nu a lansat piese noi. Abia acum, după luni bune, Tania a început să mai cânte la câte un eveniment privat.

Ieri seara artista a acceptat să evolueze pe scena de la Castel Mimi, în cadrul concertului ”Rendez-Vous cu Maestrul Eugen Doga”. 

Prima apariție în PUBLIC a Taniei Cerga după o pauză lungă! Cât de mult s-a schimbat vedeta - FOTO Dumitru Mitu/Facebook

Colegii de breaslă au publicat în mediul virtual mai multe fotografii cu Tania și putem observa că aceasta s-a schimbat un pic. Are o coafură nouă și se pare că a adăugat și câteva kilograme. 

Prima apariție în PUBLIC a Taniei Cerga după o pauză lungă! Cât de mult s-a schimbat vedeta - FOTO Igor Sîrbu/Facebook

Se zvonește că aceasta ar fi dispărut din vizor și din cauza relației de dragoste pe care o are cu interpretul Andrei Glavan, pa care vrea să o țină departe de ochii presei. Cei doi nu și-au confirmat relația. 

Prima apariție în PUBLIC a Taniei Cerga după o pauză lungă! Cât de mult s-a schimbat vedeta - FOTO Jurnal TV

Tag: , , , , , ,