Prezentatorul român Capatos îl DESFIINȚEAZĂ pe vloggerul Ilie Bivol: ”Cretinism major! Dă limbi la cactus” - VIDEO

Prezentatorul român Capatos îl DESFIINȚEAZĂ pe vloggerul Ilie Bivol: ”Cretinism major! Dă limbi la cactus” - VIDEO Capatos l-a criticat dur pe Ilie Bivol Antena 1 / Xtra Night Show
Capatos l-a criticat dur pe Ilie Bivol

Vloggerii sunt cei mai la modă creatori de content ai momentul, din câte se pare, iar acest lucru pare să îi neliniștească pe producătorii și prezentatorii TV.

Dan Capatos, realizatorul show-ului românesc Xtra Night Show, a ieșit cu o reacție tulburătoare, într-una din emisiunile sale anterioare, în care l-a criticat greu pe Ilie Bivol, acuzându-l de ”cretinism major” și ”demență”, pentru că ”dă limbi la cactus”. Reacția lui Capatos a devenit virală abia la aproape o săptămână după ce a fost difuzată la TV, din motiv că vloggerii abia acum au reacționat la cele spuse de prezentator.

Prezentatorul român Capatos îl DESFIINȚEAZĂ pe vloggerul Ilie Bivol: ”Cretinism major! Dă limbi la cactus” - VIDEO Antena 1

”Al doilea cretinism major e vloggerul Ilie (n.red.: primul ar fi ”Gangnam Style”, în opinia lui Capatos), care dădea limbi la cactus. Mâncați-aș, este o problemă acum cu vloggerii! Ei au impresia că sunt haioși! Majoritatea dintre ei sunt niște triști mâhniți, care profită de faptul că tineretul intră pe alte medii de divertisment”, a declarat Capatos la Xtra Night Show (Antena 1), referindu-se la cel mai popular video de pe canalul de YouTube al lui Ilie, în care acesta a acceptat provocarea unor fani, de a linge un cactus (video mai jos).

Criticile prezentatorului nu s-au oprit aici. ”Dacă dai limbi la cactus și se uită niște demenți la tine, sau niște puști care nu înțeleg nimic și ai impresia că ești creator de content și atragi atenția și ajungi să câștigi și bani, mi se pare în sine o demență. Acum eu beau o anumită băutură, pe care nu mai vreau să o mai beau, pentru că s-a asociat cu vloggerii. Băi, eu nu vreau să beau dintr-o cutie pe care apare BRomania sau vloggerul Ilie. Păi eu beau din sticla pe care apare Ilie, care dă limbi la cactuși?!”, a adăugat realizatorul TV.

Unii vloggeri au sărit în apărarea lui Ilie. Printre cei care i-au declarat război lui Capatos se numără și Selly, unul dintre cei mai populari vloggeri români, cu peste 600.000 de abonați pe YouTube. Ce a avut de zis acesta, vedeți mai jos.

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , ,