Prezentatoarea Dorina Cojocaru PLEACĂ de la Jurnal TV: ”Iau o vacanță! Vreau să fac și înconjurul lumii”

Prezentatoarea Dorina Cojocaru PLEACĂ de la Jurnal TV: ”Iau o vacanță! Vreau să fac și înconjurul lumii”
foto: Facebook

Producătoarea emisiunii ”Deșteptarea” de la Jurnal TV și prezentatoarea rubricii ”Cărțile pe masă”, Dorina Cojocaru, pleacă de la Jurnal TV. După șase ani, aceasta a decis să ia întâi o vacanță, iar mai apoi se va ocupa de afaceri.

”Iau o vacanță doar pentru mine și pentru viața mea privată. Fără două luni, sunt de șase ani aici, de la începuturile bazei puse. Cred că deja am o vârstă în care aș putea să încerc să-mi dezvolt propriile afaceri. Voi pleca într-o vacanță odată ce-mi închei toate responsabilitățile aici”, a declarat Dorina Cojocaru pentru KanKan.md.

foto: Facebook

foto: Facebook

Producătoarea ”Deșteptării” a oferit și detalii despre vacanță. ”Vacanța este un dar de ziua dragostei venit din partea bărbatului meu. Este o călătorie prin Roma, pentru că n-am ajuns să descoper acest oraș. Sunt și niște locuri pe care insistă el să mi le arate în Milano, pentru că nu am reușit să le prind în vacanța singuratică de data trecută. Fiind el un om din zona turismului, nici nu știu cu ce poate continua. Este visul lui să facem un tur în jurul lumii. Nu cred că va fi de data asta. Dar, cu un turist la bord, dintr-o țară în alta poți să ajungi foarte ușor”, a mai spus prezentatoarea de la Jurnal TV.

foto: Facebook

foto: Facebook

Dorina își va deschide propria afacere, însă nu pleacă din media. ”Vor fi afaceri, începând cu Școala de Televiziune, plus vor mai fi niște proiecte mediatice, despre care voi vorbi mai târziu. Nu plec din media, asta e sigur, doar că-mi dezvolt segmente proprii în care aș putea activa. E o necesitate de mai multă libertate, așa că încerc să mi-o asigur”, mai declară producătoarea TV.

foto: Facebook

foto: Facebook

Despărțirea de Jurnal TV va fi una grea, spune Dorina Cojocaru. ”Este greu să plec de aici, sunt emoții, am aici o ehipă bine pusă la punct. Despărțirea de echipă nu e una tocmai simplă, însă eu am format în fiecare om din echipă un mic lider care se poate coordona. Am o lege a vieții: trebuie să apărem în viața unora frumos și să ieșim la fel de frumos. Cine se va ocupa mai departe de ”Deșteptarea” este un subiect de care se va ocupa ”guvernarea” de aici. Am dat și eu niște sugestii. O echipă bine pusă pe roade poate funcționa o perioadă fără liderul propriu-zis”, a adăugat Dorina Cojocaru.

foto: Facebook

foto: Facebook

Dorina Cojocaru lucrează la Jurnal TV încă de la începuturile televiziunii. Ultima emisiune la care va lucra ea va fi difuzată pe 9 februarie, iar ultima apariție în rubrica ”Cărțile pe masă” va fi pe 4 februarie.

foto: Facebook

foto: Facebook

Producătoarea TV s-a logodit recent cu Alex Filipschi, directorul unei companii de turism din Moldova.

Dorina și Alex s-au logodit recent. foto: Facebook

Dorina și Alex s-au logodit recent. foto: Facebook

Tag: , , , , , , , ,