POZE și DETALII despre vacanța lui Ionel Istrati în America! La cine s-a dus interpretul

POZE și DETALII despre vacanța lui Ionel Istrati în America! La cine s-a dus interpretul
colaj KanKan.md, foto: Facebook

Ionel Istrati și-a luat de curând vacanță și a plecat tocmai peste ocean, în Statele Unite ale Americii. Interpretul și-a intrigat fanii în ultimele zile tot mai mult, mai ales că a postat o mulțime de poze în timp ce se distrează sau se odihnește la plajă.

Ionel a hoinărit pe străzile New York-ului, s-a plimbat cu o decapotabilă în care cânta muzica atât de tare, încât au început și cei de pe stradă să danseze alături de cântărețul moldovean. Artistul se distrează și își face de cap de-a binelea în vacanță, dacă e să calculăm după fotografiile pe care le încarcă pe net.

A recunoscut pentru KanKan.md că s-a dus în America la niște prieteni, însă nu a spus nimic de o iubită, mai ales că s-a fotografiat pe o plajă lângă o brunetă, iar lângă ei era și o sticlă de șampanie. ”E super în vacanță! Am mulți prieteni aici, de fiecare dată vin cu mare drag! E o țară deosebită”, ne-a spus Ionel Istrati.

Artistul se pare că are prieteni destul bogați peste ocean. Interpretul a făcut poze la o locuință în fața căreia erau parcate trei mașini scumpe. Iar cum Ionel Istrati și în America e Ionel Istrati, cântărețul nu a renunțat la pozițiile extravagante în care se fotografiază mereu.

Tag: , , , , , , , , , , , ,