PLAGIAT! Celebrul HIT al lui Stas Mihailov, ”Всё для тебя” este copiat după piesa cântată de o fostă membră Spice Girls - VIDEO

PLAGIAT! Celebrul HIT al lui Stas Mihailov, ”Всё для тебя” este copiat după piesa cântată de o fostă membră Spice Girls - VIDEO colaj KanKan.md

De când a fost inventată muzica, au fost compuse miliarde de melodii, însă cum bine vă dați seama, nu toate sunt originale. Astfel, unii compozitori recurg la șiretlicuri, în speranța de a obține fie venituri, fie ca artiștii pentru care lucrează să devină populari cu piese despre care nu se știe că sunt copiate.

La mulți ani după lansarea hit-ului ”Всё для тебя”, al lui Stas Mihailov, iese la iveală o informație bombă. Piesa este, de fapt, plagiată de la cântăreața britanică Geri Halliwell, fostă membră Spice Girls.

În varianta Halliwell, melodia se numește ”Love Never Loved Me”, iar compozitorii ruși care au copiat-o s-au bazat pe faptul că ea nu este prea populară nici măcar în rândul fanilor fostei soliste din Spice Girls.

Mai mult decât atât, un alt hit rusesc care a cucerit lumea, la vremea sa, este copiat după o piesă străină. Single-ul fetelor de la TATU - ”Я сошла с ума” este plagiat după piesa trupei americane de rock Good Charlotte - ”No Communication”.

Și în acest caz, compozitorii au decis că nu vor fi prinși cu minciuna, deoarece melodia trupei americane are destul de puține vizualizări pe YouTube, iar în Rusia practic nimeni nu a auzit de ea.

Ce alte hituri rusești au fost plagiate, aflați mai jos, în video.

Tag: , , , , , ,