Piesa Iulianei Beregoi - ”Vina mea” e PLAGIATĂ după un cântec din Bulgaria?! Ascultă ambele melodii - VIDEO

Piesa Iulianei Beregoi - ”Vina mea” e PLAGIATĂ după un cântec din Bulgaria?! Ascultă ambele melodii - VIDEO colaj KanKan.md, capturi YouTube

Iuliana Beregoi este una dintre cele mai urmărite vloggerițe din Moldova. Tânăra a cucerit sute de mii de internauți atât cu filmulețele distractive pe care le încarcă pe YouTube, acolo unde are 175 de mii de abonați, ea mai și cântă, iar prima ei melodie, ”Vina mea”, are deja peste 8 milioane de vizualizări pe net.

Piesa, din câte se pare, este inspirată de la o melodie în limba bulgară. Cel puțin așa susține un cititor KanKan.md, care a dat întâmplător peste cântecul interpretei Gery-Nikol - ”I'm The Queen”.

La o primă ascultare, e ușor de înțeles că piesele încep aproximativ în același fel, iar linile melodice seamănă foarte mult.

Varianta în bulgară a piesei ”I'm The Queen” are pe YouTube peste 14 milioane de accesări. În cazul piesei Iulianei Beregoi, linia melodică și textul au fost scrise de Catalin Dascalu și Theea Miculescu, iar melodia lui Gery-Nikol a fost compusă de autori de la G-N Music Label, fără a se preciza numele autorilor, în descrierea de pe YouTube.

Tag: , , , , , , , , , , , , , , ,