Pentru ce partide cântă interpreții din Moldova! Gordienko, Tira, Moscovici, Parfeni, Zbob și Zdub - cei mai solicitați (FOTO)

Pentru ce partide cântă interpreții din Moldova!  Gordienko, Tira, Moscovici, Parfeni, Zbob și Zdub -  cei mai solicitați (FOTO)

foto: Renato Usatîi via Facebook

În plină campanie electorală, partidele vor să cucerească alegătorii prin muzică. Astfel, cântăreții autohtoni din Moldova sunt la mare căutare, iar pentru ei, se pare, banii nu au culoare politică.Printre cei mai solicitați artiști pentru concertele electorale sunt Olia Tira, Natalia Gordienko, Pasha Parfeni, Constantin Moscovici și trupa Zdob şi Zdub.Astfel, la concertul organizat de Ilan Shor la Orhei au cântat: Natalia Gordienko, Pasha Parfeni, Constantin Moscovici, Olia Tira, Ian Raiburg și trupa Zdob și Zdub".

capturi video protv.md

În cadrul concertelor organizate de Renato Usatîi la Dondușeni, Taraclia și Fălești, pe scenă au urcat: Natalia Gordienko, Olia Tira, Constantin Moscovici, Gheorghe Țopa, Zdob și Zdub.

foto: Renato Usatîi via Facebook

video: instagram.com/oliatira

La un concert organizat de candidatul PCRM la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Vasili Chirtoca, în Chișinău, de asemenea au cântat Natalia Gordienko și Constantin Moscovici, dar și Dara, și Irina Tarasiuk.

foto: facebook.com/chisinau.chirtoca

Și PDM a organizat un concert în Băcioi, iar pe scenă au evoluat: Cristina Croitoru, Anastasia Lazariuc, Alexandru Lozanciuc.

foto: facebook.com/PDBacioi

Și PLDM a organizat la Hâncești un concert, unde a cântat doar Vali Boghean. Nici artistul, dar nici formațiunea, nu au publicat imagini de la concert.Kankan.md amintește că Parlamentul a votat un proiect de lege prin care se interzice organizarea concertelor electorale cu participarea interpreţilor străini.
Tag: