OPT cupluri de celebrități care s-au logodit de la începutul anului

 Chiar dacă lucrurile n-au stat dintotdeauna așa roz pentru ei, cel puțin din punct de vedere amoros, vedete precum Justin Bieber, Ariana Grande sau Ed Sheeran pot spune că și-au găsit liniștea.

Iată care sunt cuplurile care s-au logodit în 2018!

Markus Schulz & Adina Butar - după o relație de 5 ani, celebrul DJ i-a dat inelul de logodnă chiar pe scenă, în fața a mii se oameni, în noaptea de Revelion.

Britney Spears & Sam Asghari - La 36 de ani, artista s-a căsătorit de două ori, a divorțat tot de atâtea, a pierdut probabil șirul bărbaților cu care a fost logodită, iar acum e convinsă că trebuie să-și încerce din nou norocul.

Ed Sheeran & Cherry Seaborn - ”Am zis hai să renunțăm la joburile noastre și să petrecem un an împreună. Așa am făcut, am călătorit și am stat zi de zi împreună, timp de un an, ne-am consolidat relația. N-am fost niciodată mai fericit, mai relaxat, mai inspirat. Simt că lucrurile s-au așezat, pentru că le-am dat timp”.

Ariana Grande & Pete Davidson - câteva săptămâni de relație au fost suficiente cât să-și dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și că viitorul lor este împreună. 

Chance the Rapper - și-a cerut iubita de soție chiar la petrecerea de Ziua Americii, 4 iulie.

 

Justin Bieber & Hailey Baldwin - la doar o lună de când au reluat relația, Biebs a cerut-o în căsătorie pe Hailey Baldwin, într-un restaurant din Bahamas.

Nick Jonas & Priyanka Chopra - dovedesc că diferența de vârstă nu contează. Deși ea este mai mare decât el cu 10 ani, Nick și Priyanka se îndreaptă cu pași repezi spre altar.

myzutv.ro

Tag: