OMG! Justin Bieber și-a anulat nunta. Iată care este motivul!

Deși plănuiau o nuntă ca-n povești, după 3 amânări, Justin și Hailey au hotărât că e mai bine să pună totul pe hold, pe termen nelimitat. Motivul? Starea de sănătate a artistului canadian.

Justin Bieber a recunoscut în urmă cu câteva săptămâni că trece prin cea mai dificilă perioadă a vieții lui şi le-a spus fanilor să se roage pentru el, într-un mesaj postat pe Instagram, în care explica că se luptă cu depresia și anxietatea. O sursă apropiată cuplului a declarat pentru revista People: ”Până la urmă, vor avea și o nuntă, doar că nu este prioritatea lor chiar acum. Nu au trimis invitații cu altă dată. Vor aștepta până când Justin se va simți mai bine și va fi încântat să-și planifice nunta”.

Faptul că a devenit faimos la o vârstă atât de fragedă a avut un impact negativ asupra sănătătii mintale a lui Justin. A recunoscut-o chiar el, într-un interviu pentru Vogue: ”Credeam că oamenii mă iubesc, că eu sunt cel mai tare. Credeam sincer asta. Am devenit foarte încrezut și arogant. Purtam ochelari de soare în interior... M-am surprins făcând lucruri de care mi-e rușine, am fost promiscuu și toate cele, și cred că am început să iau Xanax pentru că îmi era atât de rușine”.

myzutv.ro 

Tag: