Olia Tira a confirmat DIVORȚUL de soțul ei?! ”Acum sunt mai fericită” - VIDEO

Olia Tira a confirmat DIVORȚUL de soțul ei?! ”Acum sunt mai fericită” - VIDEO Olia Tira, despre despărțirea de soțul ei Jurnal TV / emisiunea Veranda
Olia Tira, despre despărțirea de soțul ei

După luni întregi în care a evitat să vorbească despre relația cu soțul ei, Olia Tira se pare că s-a scăpat cu vorba într-o emisiune TV. Chiar dacă nu a spus direct că ea și Roman Ungureanu au divorțat, cântăreața a dat de înțeles că, de jumătate de an, el nu mai face parte din viața ei.

”Orice om are nevoie de o perioadă de timp, atunci când se ocupă de sinfe însuși. Am avut această perioadă în viața mea și sunt foarte fericită că m-am încărcat, m-am descărcat de ceea ce am acumulat în plus. Astăzi sunt mai fericită. Ce ține de Roman și Funtik (n.red.: cățelul Oliei Tira), Funtik nu apare în poze alături de mine pentru că am călătorit mult, Roman nu a apărut de mult timp în pozele mele, dacă ai observat, Andrei (n.red.: adresându-se lui Andrei Porubin)”, a declarat Olia la emisiunea Veranda, acum câteva zile.

Olia Tira a confirmat DIVORȚUL de soțul ei?! ”Acum sunt mai fericită” - VIDEO Instagram
Olia Tira

Prezentatorul Andrei Porubin însă a insistat să afle despre ce e vorba, iar replica Oliei Tira a lăsat să se înțeleagă că între ea și Roman de mult timp nu mai există o relație. ”Îl respect pe Roman, suntem prieteni, asta e”, a adăugat artista.

Tag: , ,