O tânără din Moldova s-a calificat în Top 10 la concursul ”Miss Regal International 2016”, desfășurat în Caraibe – FOTO

O tânără din Moldova s-a calificat în Top 10 la concursul ”Miss Regal International 2016”, desfășurat în Caraibe – FOTO
colaj KanKan.md

Rodica Popov ne-a reprezentat țara la concursul de frumusețe desfășurat în Caraibe, ”Miss Regal International 2016”. Tânăra a reușit să se califice în Top 10, din cele peste 25 de țări participante la concurs.

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 18 iulie și 13 august. Concursul a avut trei etape importante: defilarea în costum de baie, rochie de seară, proba de talent a costumului național, iar pe final proba intelectuală.

Locul întâi a fost ocupat de Noua Zeelandă, urmat de Nigeria care a obținut locul doi și locul trei le-a revenit Insuleleor Filipine.

”În perioada concursului am lucrat zilnic la repetiții. Pe lângă aceasta am avut parte de excursii și întâlniri cu localnici de pe insula Antigua. Mă bucur nespus de mult că am reprezentat țara noastră la ”Miss Regal International 2016”, după acest concurs am primit propunerea să devin reprezentanta Moldovei la ”Beauty Congress of the World” și am acceptat cu plăcere propunerea”, a mărturisit Rodica Popov pentru KanKan.md.

”În timpul concursului am luat parte și la un carnaval special, este vorba despre cel mai mare carnaval din lume după Rio, la început îi salutam pe toți de pe o platformă care se mișca iar după am decis să coborâm și să facem poze și să transmitem autografe. Am fost plăcut surprinsă când turiștii îmi recunoșteau țara, mai ales fiind ceva exotic pentru ei”, a mai adăugat tânăra pentru KanKan.md.

Tag: , , , , ,