O stewardesă a câștigat 1.000.000 $ făcând sex în WC cu pasagerii

O stewardesă a câștigat 1.000.000 $ făcând sex în WC cu pasagerii
click.ro

O stewardesă s-a îmbogățit din sex cu pasagerii, astfel timp de 2 ani de zile a reușit să câștige aproape 1 milion de dolari făcând dragoste în WC-urile din avioane.

Numele acesteia nu a fost dat publicității. Recent însoțitoarea de bord a fost prinsă în timpul unei partide de sex sălbatic în toaleta unei aeronave în timpul unui zbor, scrie presa din Dubai.

”A recunoscut apoi că a făcut amor cu mai mulți pasageri în timpul serviciului și s-a îmbogățit pe parcursul a doi ani. Prefera distanțe lungi între Golf (țările care se învecinează cu Golful Persic, Arabia Saudită, Qatar, Emiratele Arabe, Kuwait) și SUA”, a spus o sursă pentru ziarul arab ”Sada”.

Se pare că stewardesa buclucașă lucra pentru o companie aeriană din Orientul Mijlociu. Pentru prestațiile oferite, pasagerii trebuiau să scoată din buzunar 2.300 de dolari, pentru o partidă de sex nebun în toaletă.

click.ro

click.ro

Clienții de ocazie suportau mirosul din WC, dar, ”se alegeau cu cei mai dulci fiori și emoția fără egal a amorului pe furiș”, după cum se laudă tânăra.
După ce a fost surprinsă, însoțitoarea de zbor a fost imediat concediată și deportată.

În Japonia, stewardesele fac sex cu piloții ca să-și mărească veniturile după ce s-au făcut reduceri salariale, potrivit ziarului nipon ”Shukan Post”, scrie click.ro.

Tag: , , , , ,