O poveste CUTREMURĂTOARE și o voce ANGELICĂ! Olga Roman din Chișinău a întors 4 SCAUNE la Vocea României - VIDEO

O poveste CUTREMURĂTOARE și o voce ANGELICĂ! Olga Roman din Chișinău a întors 4 SCAUNE la Vocea României - VIDEO Olga Roman, la Vocea României PRO TV
Olga Roman, la Vocea României

Moldovenii demonstrează că talentul este nemărginit, iar visele se realizează, chiar dacă soarta nu este mereu ușoară. Olga Roman, o tânără de 24 de ani din Chișinău, a cucerit toți jurații de la Vocea României cu vocea ei.

Ea a cântat piesa ”When the music dies”, cu care a întors toate cele patru scaune ale antrenorilor. Chiar dacă nu s-a așteptat la așa feed-back, tânăra a calculat bine și, într-un final, a ales echipa lui Smiley.

Olga nu a avut o soartă ușoară. Când era mică, tatăl ei s-a stins din viață, iar în urmă cu cinci ani a pierdut-o și pe mama. Alături de cei doi frați ai săi au încercat să-și construiască viața de la zero.

Olga a participat doi ani la rând și la Eurovision, în 2016 în componența trupei Max Fall feat. Dan Vozniuc & Malloy, iar în 2017 alături de Dan Vozniuc și Vio Grecu, în calitate de back-vocalistă. Tânăra se ocupă cu organizarea evenimentelor.

Tag: ,