O moldoveancă a primit rolul principal într-o telenovelă portugheză! Cunoaște-o pe Mikaela Lupu - VIDEO

O moldoveancă a primit rolul principal într-o telenovelă portugheză! Cunoaște-o pe Mikaela Lupu - VIDEO Colaj: Kankan.md, Foto: Instagram/Mikaela Lupu

Nu încetăm să descoperim talentele din țara noastră. Mikaela Lupu este originară din Republica Moldova, dar e stabilită de ani buni în Portugalia. 

Potrivit site-ului ea.md, aceasta a plecat din țară pe când avea doar cinci ani, iar acum se poate lăuda cu succese remarcabile în domeniul actoriei portugheze. 

Pe data de 30 martie 2017, la postul național portughez de televiziune RTP1, a avut loc premiera serialului VIDAGO PALACE, o producție impresionantă de epocă, unde tânăra moldoveancă joacă rolul principal, Carlota – fiica Contelui de Vimeiro.

De-a lungul timpului, Mikaela s-a filmat în cinci seriale, patru telenovele, un film artistic, un documentar, protagonistă a două campanii publicitare și a unui videoclip.

„Cariera în modeling, actorie și cinematografie a început de la un simplu casting pentru cunoscutul serial portughez „Morangos com açucar” în 2012. De atunci au apărut o serie de alte proiecte, care, cu timpul, au evoluat în paralel cu studiile, tot în domeniul actoriei” , a declarat aceasta pentru sursa citată mai sus. 

Actrița a mai povestit că vine foarte rar în Moldova, dar își dorește să petreacă o vacanță la bunici. 

Puteți urmări mai jos primul episod al serialului.

Vezi mai jos o galeri foto cu frumoasa moldoveancă:

#justme @photographysoraiafnine

A post shared by Mikaela Lupu 🌙 (@mikaela.lupu) on

Tag: , , , , , ,