O actriță din filmul ”Step Up” a fost găsită moartă în propria mașină. Ce i s-a întâmplat vedetei

O actriță din filmul ”Step Up” a fost găsită moartă în propria mașină. Ce i s-a întâmplat vedetei Foto: fuse.tv

Încă o actriță de la Hollywood completează lista starurilor care au murit în acest an, considerat fatidic. Tricia Lynn McCauley din celebrul film ”Step Up” a fost găsită moartă în mașina ei, în Washington D.C.

Vedeta în vârsta 46 de ani, care era și profesoară de yoga, a dispărut în ziua de Crăciun și familia ei a alertat autoritățile. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit, marți, în mașina sa, iar un bărbat care a fost văzut conducându-i, în mod misterios, mașina prin Washington, a fost arestat.

Tricia trebuia să mearga în ziua de Crăciun în vizită la o prietenă, dar nu și-a făcut apariția. Rudele și cunoscuții au început să își facă griji abia a doua zi când femeia a ratat îmbarcarea într-un zbor pe care îl planificase, notează libertatea.ro.

O actriță din filmul ”Step Up” a fost găsită moartă în propria mașină. Ce i s-a întâmplat vedetei Foto: TMZ.com

În urma unei ample căutari, ea a fost găsită moartă chiar de fratele său, Bryan. Informația a fost confirmată ulterior și de poliție. Pe corpul său au fost găsite urme de violență, dar autoritățile nu au dat publicității cauza morții. O autopsie urmează să fie făcută.

Tricia McCauley a fost o dublura lui Jenna Dewan în filmul ”Step Up”, unde a jucat alături de Channing Tatum.

Tag: , , , , , ,