Nu ai cum să pierzi cea mai mare PETRECERE CU RUG din Moldova! Vin-o la DORfest! DETALII despre ediția din 2017

Nu ai cum să pierzi cea mai mare PETRECERE CU RUG din Moldova! Vin-o la DORfest! DETALII despre ediția din 2017

Festivalul DORfest revine în forță în 2017. Organizatorii evenimentului au anunțat deja data și locul desfășurării acestuia.

Astfel, pe 9 și 10 septembrie 2017, la Moșia Ciuhrii din satul Gordinești, Edineț, va fi mare distracție. La a doua ediție, evenimentul își propune să aducă la iarbă verde oameni din 3 țări diferite care să sărbătorească prin muzică și apropiere culturală tradiția strămoșească și evoluția ei în 2017.

„În 2016, a început aventura DORfest. Am declarat DOR tradiției și pe 11 Septembrie 2016 a fost organizat primul festival din zona de Nord al Republicii Moldova, în care 3 localități din 3 țări diferite au semnat un acord de înfrățire ce presupune susținerea și dezvoltarea locală reciprocă prin spirit și tradiție, în prezența a peste 1200 de devoratori de tradiție”, susțin organizatorii DORfest.

Nu ai cum să pierzi cea mai mare PETRECERE CU RUG din Moldova! Vin-o la DORfest! DETALII despre ediția din 2017

Pregătirile pentru cel mai fastuos festival din Nordul Moldovei sunt în toi, iar organizatorii își propun ca DORfest să devină un festival emblemă al Zonei de Nord din Republica Moldova, care militează pentru dezvoltarea culturală, economică și socială a regiunii.

Pentru ediția 2 a festivalului DORfest se anunță două seri speciale. „Coacem foarte multe surprize plăcute pentru tinerii și adulții care vor fi alături de noi în Septembrie. Prima zi de festival va fi dedicată DOR-urilor! Vom amenaja 2 zone de poveste în care toți participanții la festival vor putea declara -> DORuri la vedere pe “CULMEA dorului” și DORuri ascunse în “SACUL dorului”! Sâmbătă pe scena DORfest vor urca artiști, trupe, orchestre și fanfare talentate, iar pe înserat vom devora o porție de rock sănătos de la țară alături de talentații Gândul Mâței. După concert, colectăm și stingem toate DORurile la cea mai mare petrecere cu RUG! Promitem muzică bună pentru tineri și abia așteptăm să facem poiana DORfest să vibreze în unison cu scânteile rugului! În cea de-a doua zi de festival stingem DORul de tradiție prin înfrățirea a 3 comune românești din Moldova, România și Ucraina. Vom sărbători aceasta uniune și stingerea de doruri cu un program traditional specific fiecărei zone. Pe înserat se anunță cea mai mare hora unirii cu Maria Iliuț și Ansamblul Folcloric „Plăieșii””, se spune într-un comunicat de presă.

Biletele pot fi deja procurate pe iticket.md.

Tag: , , , , , , ,