Noul model de bikini ”Bamba” face furori printre fashionistele de pe Instagram! Aprinde ușor imaginația privitorilor - FOTO

Noul model de bikini ”Bamba” face furori printre fashionistele de pe Instagram! Aprinde ușor imaginația privitorilor - FOTO colaj KanKan.md, Foto: Instagram

Brandul australian Bamba a lansat pentru vara lui 2017 un model de bikini care aprinde ușor imaginația privitorilor.

”Vino Top” este o variantă de bikini foarte decupat în fața, în formă de V, care pune în evidență formele voluptoase ale reprezentantelor sexului frumos.

Designul ales are efect de push-up, conturează șoldurile într-un mod armonios care încântă privirea și se potrivește mai multor tipuri de siluetă.

Modelele de pe Instagram sunt încântate de noul produs scos pe piață de designerul australian și își etalează nonșalant alegerile din gama brandului în fotografii cât mai sexy, pe care le postează pe site-urile de socializare.

”Bamba Swim” satisface toate gusturile și pune la dispoziție o varietate de culori, de la clasicul negru până la celebrul burgundy, kaki sau gri petrol.

sunday feels 💫 / @bambaswim #BAMBAbombshell

A post shared by VIV (@viviengutmann) on

Brandul a devenit foarte cunoscut în Australia, dar promite să câștige popularitate și în afara țării, notează perfecte.ro.

Aussie Swimwear is always🔥#BAMBAbombshell

A post shared by Amoni (@a_siplin) on

Tag: , , , , , ,