Nicoleta Luciu și-a operat BRAȚELE: ”Nu am vrut să vă spun! Vânătăile au durat un pic mai mult” - VIDEO

Nicoleta Luciu și-a operat BRAȚELE: ”Nu am vrut să vă spun! Vânătăile au durat un pic mai mult” - VIDEO Colaj: Kankan.md

Nicoleta Luciu se pare că nu are de gând se se oprească cu una cu două atunci când vine vorba de imaginea ei. Din acțiunile ei ne dăm seama că vedeta se cam teme de bătrânețe, de riduri sau piele lăsată, așa că își face operații una după alta. 

De data aceasta focoasa brunetă și-a operat brațele, pentru a scăpa de pielea atârnată. Aceasta a ținut totul secret și abia după câteva zile de la intervenția chirurgicală, bruneta a făcut totul public.

„Aveam obsesia aceasta de câțiva ani, acum însă sunt foarte mulțumită. Este vorba despre braţe. După o anumită vârstă, se depune, se vede dacă nu faci foarte mult sport sau deloc. Anumite zone de pe braţe încep să ia volum şi gravitaţia să îşi spună cuvântul. Nu am vrut să spun „atârnat”, dar asta s-a întâmplat şi la mine.”Vânătăile au durat puţin mai mult, de aceea nu am vrut să vă arăt”, a dezvăluit Nicoleta Luciu într-un video postat Facebook chiar din cabinetul medicului. 

Nicoleta a postat și o imagine de după procedură pentru a le arăta fanilor cât de bine arată acum!

Tag: , , , , ,