Nicole Cherry, despre relația cu părinții ei. “Are o experienţă mult mai mare decât mine”

Nicole Cherry, despre relația cu părinții ei. Artista a povestit la Antena Stars despre cât de bine îi este, să stea cu părinţii şi să împărtăşească cu ei toate problemele.

“Faptul că am fost protejată atât de bine se datorează părinţilor mei, tatălui meu. El poate să mă crească atât de frumos în continuare. Eu cred că ei tot o să mă crească, să mă înveţe.  El îmi vrea binele şi are o experienţă mult mai mare decât mine. Dacă îl am pe tata chiar nu îmi e frică. În tot timpul ăsta el îşi doreşte să mă înveţe şi să mă pregătească pentru momentele în care nu va mai putea fi lângă mine. Mie îmi e foarte bine aşa cum sunt. Oamenii nu ştiu despre Nicole Cherry este că până când să fie ea cunoscută şi să câştige tot ce are tatăl ei i-a oferit toate lucrurile astea”, a spus Nicole Cherry  la Antena Stars.

În momentul în care s-a lansat în showbiz, Nicole Cherry a cucerit imediat publicul din România și într-un timp record a început să aibă concerte și recitaluri. Pentru că avea doar 14 ani, artista era în permanență însoțită de părinții ei. Acum, la 5 ani de la debut, Nicole Cherry îi dă liber tatălui ei, însă doar din postura de șofer.

libertatea.ro

Tag: