Natalia Gordienko, la un pas să izbucnească în LACRIMI: ”Mama mea a murit pe 8 martie! Eu nu sărbătoresc această zi” - VIDEO

Natalia Gordienko, la un pas să izbucnească în LACRIMI: ”Mama mea a murit pe 8 martie! Eu nu sărbătoresc această zi” - VIDEO Natalia Gordienko a fost la un pas să plângă, atunci când a vorbit despre mama ei, care s-a stins din viață pe 8 martie
Natalia Gordienko a fost la un pas să plângă, atunci când a vorbit despre mama ei, care s-a stins din viață pe 8 martie

Dacă pentru majoritatea femeilor, ziua de 8 martie este prilej de sărbătoare, pentru Natalia Gordienko, această zi are o semnificație tristă. Mama artistei s-a stins din viață pe 8 martie, cu mai mulți ani în urmă.

Întrebată de KanKan.md dacă sărbătorește Ziua internațională a femeii, Natalia s-a emoționat. Cu tristețe în suflet, ea ne-a spus că nu poate sărbători 8 martie, pentru că în această zi își amintește mereu de mama ei, care acum i-a devenit înger păzitor. Acum, pentru ea, cea mai apropiată femeie este bunica.

Și alte vedete ne-au spus cine sunt cele mai importante femei din viața lor. Au adresat și cuvinte frumoase de felicitare, tuturor femeilor, cu ocazia Zilei internaționale a femeii.

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , ,