Nata Albot a REVENIT la Jurnal TV: ”Am fost scoasă din lista neagră! ALELUIA” - VIDEO

Nata Albot a REVENIT la Jurnal TV: ”Am fost scoasă din lista neagră! ALELUIA” - VIDEO Jurnal TV

După ce a fost câțiva ani buni producător general la Jurnal TV, dar și prezentatoare a emisiunii ”Sare și Piper, iar mai apoi a plecat în Canada, Nata Albot nu a mai călcat pragul acelei televiziuni și asta pentru că din spusele ei, avea interdicție acolo.

Toți cei care însă au rămas admiratorii Jurnal TV, dar și a Natei Albot înclusiv, au avut ieri seara parte de o surpriză frumoasă. Fosta prezentatoare a revenit la Jurnal TV, de data aceasta însă ca invitată în emisiunea Veranda, moderată de Andrei Porubin și Diana Botnaru. 

”Arătați binișor, prospeciori la voi acasă, în altă casă. Tot sfârșitul e un nou început, Andrei” , a spus Nata Albot imediat ce a intrat în emisie directă. 

Aceasta a gătit ceva gustos la bucătărie, dar a și povestit despre evenimentele pe care urmează să le organizeze în această vară. 

”Dacă tot am revenit la Jurnal TV după tocmai patru ani de interdicție, trebuie cumva de sărbătorit treaba asta. Interdicția a fost ridicată, lucru cu care vă felicit” , a mai adăugat Nata. 

Nata Albot va organiza în acest weekend, mai exact pe 21 mai, evenimentul ”Mai Dulce”, cel mai dulce eveniment din Estul Europei. 

Tag: , , , , ,