Monica Gabor se pregătește de măritiș. Iată detaliul care a dat-o de gol – VIDEO

Monica Gabor se pregătește de măritiș. Iată detaliul care a dat-o de gol – VIDEO
Foto: spynews.ro

Monica Gabor trăiește alături de iubitul său, Mr. Pink, în America, acolo unde duce o viață de lux datorită câștigurilor de pe urma unei băuturi energizante care poartă numele chinezului și pe care Monica o promovează. Pe lângă asta, Mr. Pink are afaceri și în alte domenii, așa că cei doi îndrăgostiți nu duc grija banilor.

Foto: spynews.ro

Foto: spynews.ro

De ani buni, Monica și Mr. Pink formează un cuplu puternic, așa că pasul normal ar fi căsătoria. Chiar dacă modelul este discretă cu viața sa de peste Ocean, nici acolo nu a scăpat de fotografii iscoditori, care au urmărit-o în timp ce ieșea de la un restaurant de lux din Beverly Hills, alături de iubitul chinez, scrie click.ro.

Conform unui material prezentat de Focus Magazin, emisiunea mondenă de la Prima Tv. Monica Gabor a fost fotografiată alături de Mr. Pink, cu care este de patru ani, iar pe un deget strălucea o bijuterie de-ţi lua ochii. Mai mult, sunt speculaţii cum că milionarul chinez ar fi renunţat la a vinde somptuoasa vilă în care locuieşte alături de Moni, tocmai pentru că acolo ar fi trăit cele mai frumoase clipe alături de ea.

Tag: , , , , , ,