Moldoveanul Laurențiu Coțaga, ELIMINAT de la Golos Ucraina! S-a duelat cu Vladimir Fotescu și au făcut mare show pe scenă - VIDEO

Moldoveanul Laurențiu Coțaga, ELIMINAT de la Golos Ucraina! S-a duelat cu Vladimir Fotescu și au făcut mare show pe scenă - VIDEO colaj KanKan.md, YouTube

Moldoveanul Laurențiu Coțaga a părăsit proiectul Голос din Ucraina. A fost eliminat la duel, etapă în care a fost pus să cânte pe aceeași scenă cu un alt concurent din Moldova, Vladimir Fotescu.

Cei doi au interpretat piesa trupei Green Grey - ”Подождем под дождем”, iar momentul lor a fost intens aplaudat de public. Mai mult decât atât, solistul Green Grey, Dmitrii Muravițkii (Murik), era în public în timpul prestației celor doi moldoveni, însă după ce aceștia au finalizat piesa, el a ieșit și a mai cântat câteva clipe alături de ei.

Tina Karoli, antrenoarea lui Laurențiu și a lui Vladimir, nu s-a putut decide preț de câteva minute pe cine merită să-l lase în continuare în competiție, așa că a rugat juriul să ”voteze”. După ce publicul și-a arătat susținerea, Vladimir a fost cel ales să meargă mai departe în concurs.

Tag: , , , , , , , , , , , , , , ,