Model la 95 de ani! Cum a ajuns o BĂTRÂNĂ să fie imaginea unui magazin de haine - FOTO

Model la 95 de ani! Cum a ajuns o BĂTRÂNĂ să fie imaginea unui magazin de haine - FOTO Colaj: Kankan.md, Foto: Instagram

La vârsta de 95 de ani, Ernestine Stollberg a devenit faimoasă pe Instagram. Bătrâna este model pentru un magazin din capitala Austriei, iar ținutele purtate de ea au fost cele care i-au adus faima.

Ernestine Stollberg a intrat într-un magazin din Viena, atrasă nu neapărat de haine, ci de câinele aflat în interior. Ea s-a împrietenit cu proprietarii, iar în scurt timp a apărut în fotografiile de pe contul de Instagram al magazinului.

Bătrâna de 95 de ani, care a făcut parte dintr-o trupă de dans în tinerețe, a început să fie imaginea magazinului, apărând adesea în ținute care se găsesc acolo.

„Nu am fi luat niciodată o doamnă în vârstă de pe străzi pentru a face asta. Trebuia să ne cunoaștem, să avem încredere unii în alții pentru a începe această colaborare specială”, a declarat Markus Strasser, co-proprietarul magazinului.

Ernestine Stollberg se simte foarte bine în fața aparatului de fotografiat, iar fotografiile cu ea sunt de multe ori apreciate cu mii de like-uri. 

Tag: , , , ,