Misty și Keo își aniversează fiica. Ce tort i-au pregătit cei doi

Misty și Keo o aniversează pe fiica lor, Arya. Micuța a fost sărbătorită cum se cuvine în ziua în care s-au împlinit nouă luni de când a venit pe lume.

După ce au iscat mare vâlvă cu relația lor, Misty și Keo și-au văzut liniștiți de viața lor, iar acum cei doi formează o familie foarte frumoasă alături de fiica lor, Arya Violette. Se înțeleg perfect și sunt înnebuniți după micuța lor.

Arya a împlinit joi, 29 septembrie 2018, nouă luni de când a venit pe lume. Părinții ei au aniversat-o cum se cuvine și i-au pregătit un tort delicios, dar și foarte aspectuos, pe care au scris numele fiicei lor.

Tortul i-a fost dat micuței de Misty, micuța fiind extrem de încântată.

 

„La Mulți Ani, iubire. # 9 luni. Arya. Tot binele și toată dragostea din lume pentru tine! Mami și tati te iubesc”, este mesajul transmis de Misty pentru fetița ei.

În luna decembrie a anului trecut, Misty, partenera de viață a muzicianului Keo, a adus-o pe lume pe fetița cuplului, Arya Violette.Misty este cea alături de care Keo și-a format o familie după despărțirea cu scandal de cântăreața Andreea Bălan.

libertatea.ro.

Tag: