Mihail, AMENINȚAT pe Facebook, după lansarea ”Mă ucide ea”! Ce mesaje i-au scris mai multe persoane - VIDEO

Mihail, AMENINȚAT pe Facebook, după lansarea ”Mă ucide ea”! Ce mesaje i-au scris mai multe persoane - VIDEO profm.ro

Piesa ”Mă ucide ea” l-a făcut celebru pe Mihail. Totuși, această celebritate i-a adus și un număr considerabil de oameni care îl displac pe artist, din diferite motive.

De altfel, în perioada ei de glorie, piesa se auzea mai toată ziua la toate posturile de radio comerciale. Astfel, unii oameni care displăceau single-ul păreau că se simt presați să o asculte iar și iar.

Mihail, AMENINȚAT pe Facebook, după lansarea ”Mă ucide ea”! Ce mesaje i-au scris mai multe persoane - VIDEO YouTube
Mihail

Așa s-a ajuns că, la un moment dat, Mihail a început a primit o serie de mesaje de amenințare de la mai mulți oameni, care susțineau să nu mai pot asculta piesa și că artistul ar trebui să o scoată urgent de la radiouri. ”Muream de ruşine, dar îi înţelegeam. Primeam mesaje de ameninţări pe Facebook. Ne zgârii creierul cu piesa asta. Se săturaseră de ea. Le-am spus că nu bag eu piesa pe radio. În acelaşi timp mă bucuram de succes, pentru că mi-am dorit lucrul ăsta. Într-un fel sau altul am fost recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat. Mi-am dat seama că am de muncit foarte mult. Succesul a fost un bonus. Nu ştiu dacă a fost miza cea mare. Succesul a fost o experienţă care m-a avertizat că nu sunt pregătit pentru el, a declarat Mihail, potrivit profm.ro.

Recent, artistul născut în Moldova a mai lansat un hit, ”Who you are”, care, apropo, a fost compus de el înainte de ”Mă ucide ea”.

Tag: , , , ,