Mihai Ghimpu și-a sărbătorit ziua de naștere cu mult fast! Politicianul a dat o petrecere de zile mari într-un local de lux - FOTO

Mihai Ghimpu și-a sărbătorit ziua de naștere cu mult fast! Politicianul a dat o petrecere de zile mari într-un local de lux - FOTO colaj KanKan.md, Foto: Alina Zotea/Facebook

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu și-a sărbătorit ieri, 19 noiembrie, ziua de naștere, acesta a împlinit vârsta de 65 de ani.

Din imaginile postate de colega sa de partid, ministra Educației Corin Fusu, se pare că petrecerea dedicată aniversării a avut loc într-un local de lux din capitală, unde printre altele, a avut loc și nunta primarului de Chișinău și nepotului liderului PL, Dorin Chirtoacă, relatează realitatea.md.

”La mulți ani, Dle Președinte! Vă iubim, vă prețuim, vă admirăm! Echipa Ministerului Educației!”, a scris Corina Fusu pe Facebook.

”Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru urările de ani mulți, plini de sănătate și fericire, pentru urările legate de realizarea cât mai grabnică a idealului nostru național - UNIREA celor două state românești”, a mulțumit Mihai Ghimpu, tuturor celor care l-au felicitat de ziua lui. 

Tag: , , , , , , ,