Mihaela Rădulescu, făcută PRAF de Iulia Albu, după ce a apărut cu o căciulă pe cap, în toiul verii: ”I-ar fi stat și o sanie” - FOTO

Mihaela Rădulescu, făcută PRAF de Iulia Albu, după ce a apărut cu o căciulă pe cap, în toiul verii: ”I-ar fi stat și o sanie” - FOTO

Declarațiile de mai jos pot porni un adevăr război între Mihaela Rădulescu și Iulia Albu. Jurata de la ”Românii au talent” a ajuns în vizorul fashion editorului după ce a apărut, în toiul verii, îmbrăcată în pantaloni scurți, un tricou lejer, purtând cizme și o căciulă pe cap.

”Se spune că este foarte important să privești în aceeași direcție cu partenerul tău. Firește… metaforic vorbind. Cu toate astea, nu există nici măcar o fotografie în care Mihaela și Felix să privească în același sens. Interesant… dar nu atât de interesant precum căciula purtată de divă ”a la Axinte”. Nu știu ce este mai trist: faptul că ne înfofolim picioarele în cizme sau că ne acoperim capul cu căciuli vara. Firește, lucrurile ar fi stat radical diferit dacă Mihaela ar fi stat pe… o sanie!”, a scris Iulia Albu pe blogul său, criticând alegerea vestimentară a ”Divei de Monaco”.

De altfel, asta i-a surprins și pe mulți fani ai Mihaelei. Mai multe persoane care au comentat fotografia de mai sus spun că vedeta a gafat rău de tot când a ales să poarte cizme și căciulă, asta în timp ce afară e foarte cald.

Tag: , , , , , , , , , , , ,