Mesajul emoționant al Laurei Cosoi după ce a născut. “M-am pomenit cu ochii în lacrimi”

Mesajul emoționant al Laurei Cosoi după ce a născut. Actrița și soțul ei, Cosmin, trăiesc cea mai frumoasă perioadă, de când a venit pe lume micuța Rita.

Alături de mesajul emoționant, Laura a atașat o fotografie realizată pe patul de spital,  înainte ca ea și Rita să fie externate. Vedeta este o mamă și o soție fericită și a împărtășit bucuria și cu fanii ei.

“După ce am născut, am mers în salon unde am rămas doar cu Rita și Cosmin, asa cum mi-am dorit. Am vrut ca aceasta experienta sa fie cat se poate de intima, în formula completa de trei. Cosmin m-a ajutat enorm și sunt sigura ca fara el, nasterea nu ar fi fost in forma ei completa, desavarsita. M-a sprijinit in toate felurile posibile. Eram cu fetita la san, Cosmin atipise, iar eu, uitandu-ma la ei, m-am pomenit cu ochii în lacrimi. „S-a nascut Rita, copilul lui Dumnezeu” – fraza aceasta mi-a venit în minte în acele clipe. Nu am putut să nu mă gândesc la faptul că noi, oamenii, suntem creatii perfecte, care, iata, se multiplica in forma lor perfecta. Am realizat atunci minunea aceasta, cum este venirea pe lume a unui copil, dar si faptul ca, toți suntem ai lui Dumnezeu!

Suntem recunoscători! Iti multumim Rita ca ne-ai ales si ca astfel avem sansa sa fim nemuritori, dând viață!”,  a scris Laura Cosoi pe contul de socializare.

libertatea.ro

Tag: