Mesajul de Revelion al președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon - VIDEO

Mesajul de Revelion al președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon - VIDEO Mesajul de Revelion al Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon
Mesajul de Revelion al Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon

Urmăriți aici mesajul președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, adresat cu ocazia Revelionului.

”Anul 2016 a fost unul cu bune și cu rele, cu urcușuri și coborâșuri, cu pierdere și izbândă, un an care face parte din istoria țării și din biografia fiecăruia dintre noi” - așa începe mesajul de Revelion președintelui Igor Dodon.

Acesta menționează că, în 2016, Republica Moldova a împlinit 25 de ani de Independență, acesta fiind un jubileu al maturității noastre ca stat: ”Noi am demonstrat că avem capacitatea să ne păstrăm statalitatea, să ne consolidăm ca popor, să trecem peste provocările grele care ne-au lovit”.

Igor Dodon s-a referit și la faptul că cetățenii și-au redobândit dreptul de a-și alege președintele: ”Este și asta o realizare politică importantă, deoarece a apropiat Președinția de popor”.

2017, spune șeful statului, este ca o pagină nouă pe care o deschidem și de la care ne așteptăm la lucruri bune și la schimbări fericite. ”Eu știu că, oriunde sunteți, în mijlocul familiei, între prieteni, la serviciu, în străinătate sau în singurătate, în bună dispoziție sau poate în tristețe, fiecare dintre voi are speranța ca anul care vine o să vă aducă mai multă bucurie, mai multe realizări, mai multă căldură și partea celor apropiați. Îmi doresc din toată inima ca aceste așteptări să se realizeze. Într-o mare măsură, bunăstarea și fericirea cetățenilor depinde de cei de la conducerea țării, de cei care au obligația să mențină creșterea economică, să asigure coeziunea socială, să dezvolte satele, drumurile, agricultura, țara. O asemenea responsabilitate îmi revine și mie ca președinte, este o datorie pe care o voi respecta”, mai subliniază Dodon.

Totodată, președintele a menționat că fiecare dintre noi poate face lumea din jur mai bună în anul care vine: ”Să fim mai înțelegători și generoși cu cei de lângă noi, să avem omenie în relațiile cotidiene, să fim buni profesioniști, să ne iubim familia, să cinstim propria țară. Să nu uităm că am fost mereu un popor slăvit prin muncă”, a încheiat el.

La mulți ani!

Tag: , , , , , , , , , , ,