Melania Trump va avea o STATUIE în ... Europa! Cine e bărbatul, care o admiră atât de mult

Melania Trump va avea o STATUIE în ... Europa! Cine e bărbatul, care o admiră atât de mult  Colaj: Kankan.md, Foto: Instagram/Flotus

Prima Doamnă a Statelor Unite va avea o statuie. Cel mai interesant e faptul că statuia nu va fi amplasată în Washington DC, nici în New York unde locuiește, și nici măcar în țara ei natală, Slovenia. Statuia primei doamne se va găsi tocmai în Bosnia și Herțegovina. Motivul? Melania Trump este foarte admirată în această țară, încă din campania electorală din SUA, relatează The Independent.

View this post on Instagram

Official Portrait of First Lady

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

Statuia a fost comandată de un parlamentar bosniac, directorul unei companii de pantofi care i-a și trimis Primei Doamne o pereche cadou, după discursul rostit la Convenţia Republicană, din vară. Marinko Umicevici vrea să amplaseze statuia, în mărime naturală, ce va avea pantofi şi geantă, în faţa fabricii pe care o conduce. El speră că o va convinge astfel pe Melania Trump, care vorbeşte sârba, să viziteze Bosnia.

View this post on Instagram

Happy Easter!

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

Sculptorul Stevo Selak este cel care va face statuia din ipsos. Tot el i-a sculptat anterior pe Donald Trump și pe Vladimir Putin.  

View this post on Instagram

Vladimir Vladimirovič Putin

A post shared by Stevo Selak (@stevoselak) on

Tag: , , , , , ,