Melania Trump REFUZĂ să se mute la Casa Albă! E ”nemulțumită” de modul în care a ajuns viața ei

Melania Trump REFUZĂ să se mute la Casa Albă! E ”nemulțumită” de modul în care a ajuns viața ei colaj KanKan.md, Foto: Douglas Friedman, harpersbazaar.com, heavy.com
Noul stil de viață al Melaniei Trump o face nefericită

În ciuda faptului că soțul său, Donald Trump, a ajuns unul dintre cei mai puternici lideri din lume, Melania nu pare deloc atrasă de noul stil de viață. Aceasta refuză să se mute la Casa Albă, așa cum este tradiția, ca prima doamnă să-și însoțească președintele la Washington.

Solistul Philip Bloch a declarat pentru revista ”US Weekly” că Melania este nefericită în calitate de soție al președintelui Statelor Unite.

”Melania încearcă să facă față noului ei rol și notorietății de care are parte. Acest stil de viață nu o reprezintă, nu era vizul ei, ci era marele vis al lui Donald Trump. Are multe de îndurat”, a declarat solistul, potrivit click.ro.

Melania Trump REFUZĂ să se mute la Casa Albă! E ”nemulțumită” de modul în care a ajuns viața ei Foto: Douglas Friedman, harpersbazaar.com

Încă de la investirea oficială în funcția de președinte a lui Donald Trump, Melania a locuit doar în penthous-ul din Trump Tower, astfel că personalul de la Casa Albă a fost nevoit să o implore pentru a se muta la Washington. ”Tot ce trebuie să faci este să vii într-o zi și să facem ședința foto”, i s-a transmis Melaniei. Prezența ei alături de președinte este esențială deoarece îi va înbunătăți imaginea lui Donald Trump. În mod surprinzător, aceasta a refuzat categoric.

”Melania este nemulțumită de modul în care a ajuns viața ei. Este nefericită”, a declarat o persoană apropiată Melaniei.

Melania Trump REFUZĂ să se mute la Casa Albă! E ”nemulțumită” de modul în care a ajuns viața ei Foto: Douglas Friedman, harpersbazaar.com

Tag: , , , , , , , , , , ,