Melania Trump, gazda primului bal de la Casa Albă! Cum a fost luată peste picior de Donald Trump

Melania Trump, gazda primului bal de la Casa Albă! Cum a fost luată peste picior de Donald Trump Foto: click.ro

Cu toate că gurile răutăcioase susțineau faptul că Melania nu își ia în serios atribuțiile și rolul de Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, de această dată ea a demonstrat că se conformează cu acestea. Melania Trump a fost gazda primului bal oficial de la Casa Albă, în cadrul Balului Guvernatorilor, primul eveniment social al anului.

Chiar dacă Prima Doamnă a încercat să lase deoparte subiectele ce au legătură cu politica, se pare că ea şi soţul ei, Donald Trump, preşedintele Americii, nu au avut o comunicare atât de eficientă.

Donald Trump a demonstrat şi de această dată că cei doi nu sunt pe aceiaşi lungime de undă şi, în timpul discursului pe care l-a ţinut în cadrul seratei, Donald a adăugat, printre altele, că administraţia lui a îndeplinit ”aproape tot din ce ne-am propus. Graniţele sunt mai stricte şi greu de trecut”, relatează click.ro.

”În această seară venim împreună ca o naţiune, lăsând etichetele politice şi interesele de partizani deoparte”, a fost declaraţia Melaniei înainte de începerea evenimentului, declaraţie cu care Donald nu prea s-a conformat. Lucrurile au mers, oarecum, într-o direcţie opusă, iar Donald a ţinut să facă public că nu o ia în serios pe Prima Doamnă şi, la scurt timp după declaraţia acesteia, a publicat un mesaj pe Twitter în care afirma că ”sunt multe lucruri care trebuiesc discutate, inclusiv tema sănătăţii”.

Tag: , , , , ,