Melania I-A DAT PESTE MÂNĂ lui Donald Trump! Prima doamnă a Americii s-a ENERVAT că soțul ei o uitase în urmă - VIDEO

Melania I-A DAT PESTE MÂNĂ lui Donald Trump! Prima doamnă a Americii s-a ENERVAT că soțul ei o uitase în urmă - VIDEO colaj KanKan.md, Foto: Stuff.co.nz, Glamour

Relația dintre Melania și Donald Trump a fost îndelung dezbătută în ultimul an, mai ales după ce magnatul a fost ales președintele SUA. Fiecare gest al lor este întors pe toate părțile, comentat și dezbătut de oamenii neavizați, care îi pot evalua doar subiectiv, cât și de experții în limbajul corporal, care nu au avut cuvinte de laudă la adresa celor doi.

Cu ocazia vizitei oficiale a președintelui american în Israel, începută luni, 22 mai, Donald și Melania Trump au fost din nou în centrul atenției. Cei doi au fost întâmpinați cu covorul roșu pregătit de către Benjamin Netanyahu, premierul israelian, și soția acestuia, Sara.

După ce în Arabia Saudită, Melania și Ivanka Trump au încălcat normele și nu au avut capul acoperit, iată că fostul model sloven a intrat din nou în gura presei, după ce a făcut un gest ciudat față de soțul său, care a trădat animozitatea dintre ei. Pesemne că Donald a enervat-o la culme pe consoarta sa, cu doar câteva momente înainte de aterizarea avionului prezidențial, căci altfel nu am putea explica modul în care aceasta l-a respins când a vrut să o ia de mână, notează click.ro.

Tag: , , , ,