Mel B a dezvăluit că s-a culcat cu colega sa din trupa Spice Girls, Geri Halliwell! FOTO

Mel B, în vârstă de 43 de ani, a declarat, vineri, în timpul filmărilor pentru show-ul TV „Piers Morgan’s Life Stories” că a avut o aventură cu colega de trupă din Spice Girls, Geri Halliwell.  Cântăreața a spus că a făcut sex cu colega ei de trupă, dezvăluind că Geri avea „sâni frumoși”.

„S-a întâmplat pur și simplu și am râs despre asta și asta a fost”, a declarat Mel B, potrivit Daily Mail. „O să mă urască că am recunoscut asta pentru că ea este acum la casa ei, dar nu a fost ceva serios. Eram cele mai bune prietene, s-a întâmplat pur și simplu”, a mai spus cântăreața. Geri Horner, membră a trupei Spice Girls Deși noaptea de amor a avut loc acum mulți ani, se pare că dezvăluirea făcută de Mel B a tulburat apele. O sursă a dezvăluit că soțul lui Geri Halliwell a fost supărat să afle despre aventura pe care a avut-o soția lui.

Fosta membră Spice Girls este în prezent căsătorită cu șeful echipei Red Bull de la Formula 1, Christian Horner.

Cei doi au împreună doi copii. Geri Horner este căsătorită cu Christian Horner Mel B a divorțat în anul 2017 de producătorul de filme Stephen Belafonte, după zece ani de mariaj și o viață haotică, plină de droguri și sex – așa cum a descris-o vedeta în cea mai recentă autobiografie.

libertatea.ro.

Tag: