Meghan Markle, surpriză pentru Kate Middleton chiar în ziua nunții. Ce cadou i-a făcut cumnatei sale?

Deși în mod normal mirii sunt cei răsfățați în ziua nunții, iar invitații nu ezită să le ofere cadouri substanțiale cu ocazia acestui eveniment, Meghan Markle a decis să fie ea cea care le oferă prietenelor sale apropiate câte un cadou care să le amintească de această zi specială.

Meghan Markle, surpriză pentru Kate Middleton chiar în ziua nunții

Cu toate că în drumul său spre altar a ales să fie însoțită de mai mulți copii și nu de domnișoarele de onoare, Meghan Markle nu și-a uitat cele mai bune prietene. Ducesa de Sussex s-a asigurat că acestea au parte de o surpriză de proporții, dăruindu-le un mic cadou care să marcheze acest moment important, potrivit express.co.uk.  Mai exact, acestea au primit din partea lui Meghan Markle câte o brățară fabricată din aur galben, cu un design simplu și foarte elegant. Brățara cu un talisman în formă de disc și care a fost oferită cadou a primit și un nume sugestiv, “Kensington Bracele”.

Nu doar prietenele apropiate ale miresei s-au bucurat de această surpriză, ci și Kate Middleton, Meghan Markle oferindu-i și ei o astfel de brățară. Astfel, ducesa de Sussex a vrut să marcheze intrarea în familia regală britanică într-un mod deosebit, oferindu-i cumnatei sale această mică atenție.

avantaje.ro

Tag: