Meghan Markle, desemnată 'Cel mai bine îmbrăcată vedetă din 2018'

Meghan Markle, desemnată 'Cel mai bine îmbrăcată vedetă din 2018'

Meghan Markle, desemnată 'Cel mai bine îmbrăcată vedetă din 2018' de către Revista People. Tot ce poartă ea, fie că e vorba de haine, fie că e vorba de accesorii, se vinde ca pâinea caldă.

 

De exemplu, rochia Club Monaco în valoare de 328$ a fost vândută în câteva ore de când Meghan Markle și-a făcut apatiția cu ea la o nuntă. Apoi a mai purtat o geantă Strathberry în valoare de 740$ care, după ce au apărut pozele cu ea la braț, stocul lor s-a epuizat în 11 minute.

 

Alegerile vestimentare pe care le face influențează. Și putem înțelege de ce! Pentru că, indiferent că poartă ținute elegante sau blugi, Meghan Markle e plină de stil și clasă.

 

"Ținutele ei sunt croite frumos. Nu e nimic îndrăzneț la ele sau prea extrem. Sunt niște haine frumoase pe o femeie frumoasă", susține Hilary Alexander, fost fashion director la publicația The Telegraph.

 

Stilul lui Meghan Markle a evoluat cu ajutorul prietenei sale Jessica Mulroney. A trecut de la vedetă TV la regalitate în câteva mișcări bine gândite. Printre designerii ei preferați se numără Carolina Herrera, Mother Denim și Club Monaco.

 

Meghan Markle mai adoră piesele vestimentare produse de brandul canadian pentru femei Nonie. În prezent, încearcă să le aducă în interesul publicului feminin pe plan internațional. Și brandul este și el uluit de impactul pe care ducesa îl are.

 

"Cererea a fost incredibilă!", a spus un reprezentant Nonie după ce Meghan Markle s-a afișat într-un trenci fără mâneci, în valoare de 825$. Este un pas pe care și Prințesa Diana l-a făcut, purtând tot ce i-a plăcut.

clickpentrufemei.ro

Tag: