Megan Fox își încurajează fiul de 6 ani să poarte rochii

 


Cei trei copii ai lui Megan Fox. De la stânga la dreapta, Noah, Journey și Bodhi

Megan Fox a discutat în special despre fiul ei cel mare, Noah, de 6 ani. Puștiul este „pasionat de modă” și poartă adesea orice vrea el când merge la școală, inclusiv rochii, deși primește feedback negativ din partea colegilor de clasă.

„Câteodată își alege singur hainele și vrea să poarte rochii, câteodată”, a explicat Megan Foc. „L-am trimis la o școală liberală, hippy, dar chiar și acolo – aici în California – încă există băieței care spun:  <<Băieții nu poartă rochii>> sau <<Băieții nu poartă roz>>. Așadar prin asta trecem acum. Încerc să îl învăț să fie încrezător indiferent ce spun cei din jur”, a povestit actrița, potrivit People.

„Tocmai a purtat una la școală în urmă cu două zile și când a venit acasă l-am întrebat <<Cum a fost? Vreunul din prietenii de la școală au avut ceva de zis?>> Iar el a spus: <<Păi, toți băieții au râs când am intrat, dar nu îmi pasă, îmi plac rochiile mult prea mult>>”, și-a amintit Megan Fox.

 

Actrița îi lasă atât de multă libertate lui Noah, încât acesta îi dă sfaturi atunci când își alege o ținută – deși uneori, sugestiile sale nu sunt întotdeauna ideale. „El creează, desenează ținute. Este foarte talentat”, a precizat ea.

tabu.ro

Tag: