Maternitatea a ținut-o departe pe Andreea Bălan de unul dintre cele mai mari visuri. Și-a dorit un rol în musicalul “Mamma Mia!”

De câțiva ani, de când a descoperit tainele dansului, Andreea Bălan și-a construit spectacole cu coregrafii complexe.

Iar succesul înregistrat cu acestea i-a sădit în suflet dorința de a juca într-un musical. Nu există cântăreț sau dansator care să nu-și dorească să fie în distribuția unui musical, fie că este pus în scenă sau e filmat. Printre cei care visează de câțiva ani la un astfel de proiect se numără și Andreea Bălan.

Deși nu a fost ofertată în mod direct de producătorii show-ului „Mamma Mia!”, Andreea a aflat de această producție și a sperat că va reuși să facă parte din distribuție.

Andreea Bălan are show-uri extrem de energice

Conform surselor noastre, în momentul în care a aflat că în România se pune în scenă celebrul musical după piesele trupei ABBA, Andrea Bălan și-a făcut CV-ul, a ales câteva momente din spectacolele pe care le realizează alături de Petrișor Ruge și echipa ei de dansatori și a vrut să meargă să-l arate regizorului. Andreea Bălan și-a dorit să facă parte din distrubuția musical-ului „Mamma Mia!” Doar că nu s-a grăbit prea tare cu depunerea CV-ului. Iar când s-o facă, a aflat că este însărcinată a doua oară și a renunțat. Chiar dacă nu ar fi fost prima gravidă din spectacol – Mirela Vaida și Flavia Mihășan au făcut parte din distribuție și au dansat chiar și gravide -, Andreea nu a vrut să riște, dovadă că în ultima perioadă a sarcinii s-a ținut departe de scenă.
libertatea.ro

 

Tag: