Mary Austin, femeia pe care Freddie Mercury a iubit-o nebunește, a făcut o avere de pe urma filmului „Bohemian Rhapsody”

Mary Austin, femeia pe care Freddie Mercury a iubit-o nebunește, a făcut o avere de pe urma filmului „Bohemian Rhapsody”

Filmul a obținut premiul pentru cel mai bun film la categoria dramă.  în cadrul celei de a 76-a ediţii a Globurilor de Aur. De asemenea, pelicula i-a adus primul Glob de Aur din carieră lui Rami Malek, interpretul legendarului Freddie Mercury.

„Bohemian Rhapsody” a strâns la box office aproape 600 de milioane de lire sterline, iar de acest succes se va bucura și Mary Austin, fosta logodnică a regretatului arist, care va obține bani din redevențe, porivit Daily Mail. 

Freddie Mercury și Mary Austin s-au cunoscut în anul 1969, când ea avea vârsta de 19 ani, iar el avea 24 de ani. La acea vreme, Mary Austin lucra într-un magazin de modă, iar el absolvea facultatea de artă.

Curând, cei doi s-au îndrăgostit și s-au mutat împreună într-un apartament. Queen era atunci abia la început, pregătindu-se să devină una dintre cele mai appreciate trupe din lume. 

Trupa Queen a devenit celebră în anii 1970, ceea ce a vut un impact și asupra situației financiare a lui Freddie Mercury. În primii ani ai trupei, în timp ce Freddie Mercury experimenta cu vestimentația lui, având-o pe Mary alături de el, nimeni nu i-a pus la îndoială orientarea sexuală. În 1973, el i-a dedicate lui Mary melodia „Love of My Life”, notează a1.ro.

Însă, cei doi nu s-au căsătorit niciodată. Cu toate că au petrecut șapte ani împreună, în 1976, Freddie i-a mărturisit lui Mary că i-a fost infidel și că este bisexual.

Cei doi s-au despărțit, iar Mary s-a mutat într-un apartamemnt aflat în apropierea locuinței pe care au împărțit-o. A rămas alături de trupa Queen, dar și de Freddie, diagnosticat cu SIDA. 

Freddie Mercury a murit în 1991, iar Mary Austin a moștenit o bună parte din averea cântărețului – peste 10 milioane de dolari și un palat Georgian cu 28 de camera din Kensington, Londra. 

clickpentrufemei.ro

Tag: