Mariana Mihăilă a SLĂBIT 2kg în ultimele săptămâni, din cauza pregătirilor pentru cumetria fiului ei: ”E obositor să te rupi în atâtea părți” - VIDEO

Mariana Mihăilă a SLĂBIT 2kg în ultimele săptămâni, din cauza pregătirilor pentru cumetria fiului ei: ”E obositor să te rupi în atâtea părți” - VIDEO Reportaj de la cumetria organizată de Mariana Mihăilă pentru fiul ei, Marius
Reportaj de la cumetria organizată de Mariana Mihăilă pentru fiul ei, Marius

Mariana Mihăilă spune că este cea mai fericită femeie din lume. Fiul ei îi aduce numai bucurii, iar toată lumea îl laudă pentru cât de îndrăzneț este.

Totuși, creșterea unui copil implică și multe griji, iar în ultimele săptămâni, Mariana a dat jos câteva kilograme, fiind ocupată cu organizarea botezului și cumetriei pentru Marius. Petrecerea a avut un scenariu bine pus la punct, astfel că evenimentul a început în curtea unui restaurant din capitală, iar partea a doua s-a desfășurat în interior.

”Am slăbit duă kilograme. Eu fiind foarte suplă, la mine se vede asta. E obositor pentru mine chestia asta, să te rupi în atâtea părți, dar încerc să fac față și să nu mai slăbesc mai mult”, ne-a declarat artista.

Rudele și apropiații Marianei spun că Marius va crește un băiat extrem de talentat, pentru că are de la cine învăța. Mai multe imagini de la botezul fiului Marianei Mihăilă vedeți în reportajul video de mai sus.

Tag: , , , , , , , , , ,