Marcel Roșca i-a dat replică Olgăi Verbițchi: ”Ce drept are un copil de 15 ani să mă facă fățarnic”

Marcel Roșca i-a dat replică Olgăi Verbițchi: ”Ce drept are un copil de 15 ani să mă facă fățarnic” Foto: captură KanKan.md, Marcel Roșca/Facebook
Marcel Roșca i-a dat replică Olgăi Verbițchi

Marcel Roșca reacționează din nou, după ce Olga Verbițchi a mărturisit în cadrul unui interviu cum stau lucrurile între cei doi.

Cearta a început în urma unei reacții făcute de Marcel Roșca pe Facebook, finalistul X Factor a dat de înțeles că victoria Olgăi Verbițchi se datorează mai mult fanilor lui Carla's Dreams și că nu ar fi meritul ei.

Marcel Roșca a ținut să lămurească situația, după ce Olga a afirmat în cadrul unui interviu oferit pentru KanKan.md că ”e fățarnic și să se împace cu gândul că a pierdut”.

”Văzând că sunt atacat atât de dur de fosta concurentă de la X Factor, mă simt nevoit să vin cu următoarea replică la scandalul ăsta de 2 bani.
1. Eu cu Olga Verbițсhi nici n-am fost vreodată prieteni ca să devenim dușmani.
2. Ce drept ar avea un copil de 15 ani să mă facă fățarnic și cât de obraznic ar trebui să fie? (De aici oamenii își pot trage concluzii. De fapt cine a fost fățarnic până acum?)
3. Eu n-am făcut nici un atac la persoană spunându-mi părerea printr-un status. Totuși am făcut parte din acest concurs și am dreptul la părere. Mai ales că nu doar eu am fost cu gândul că cei 3 finaliști n-au avut nici o șansă să se bată cu voturile fanilor lui Carla's (puteți vedea pe pagina Deliei)
4. Olga a recunoscut personal într-un interviu că a câștigat datorită fanilor lui Carla's.
5. Nu am înțeles supărarea părinților Olgăi...(le-am mers la întâmpinare de fapt și am dat acordul să facem procură pe mine, înțelegând situația lor cu sora ei)”, a scris interpretul pe Facebook.

”Tu ai fost primul care a scris postarea despre Olga Verbițchi... fiind un om matur, sigur doare să pierzi în fața unui copil... ai participat și la Vocea României, și nu pentru prima data la X-Factor, cred că de fiecare dată te-a încurcat povestea cuiva... Nu am văzut așa postări la Emilian, Raul, care sunt niște copii pe lângă tine... Iar procura nu te-am rugat să o facem din cauza surorii, dacă știam, niciodată nu îndrăzneam să-ți vorbesc... Eram acolo mereu și ca susținători pentru tine... Iar cei ce vorbesc de poveste, vă doresc și vouă, ața poate ajungeți și faceți ceva... nu să stați să discutați... După această postare am înțeles ca unii bărbați nu au absolut deloc bărbăție.”, a comentat la postarea de pe Facebook a lui Marcel Roșa mama Olgăi Verbițchi.

”Da, am greșit, dar numai un înfrânt ar putea să fie afectat de cuvintele unui copil! Eu sunt copil, eu învăț din greșeli, o sa cresc și o să îmi dau seama, dar tu? tu când te maturizezi?”, a scris Olga Verbițchi la postarea făcută de Marcel Roșca.

Vezi interviul integral cu Olga Verbițchi mai jos.

Marcel Roșca i-a dat replică Olgăi Verbițchi: ”Ce drept are un copil de 15 ani să mă facă fățarnic”

Tag: , , , , , , , ,